Lukas o šahovnici: Nisam manje Srbin

Izvor: Mondo, 31.Okt.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas o šahovnici: Nisam manje Srbin

Folk pevač Aca Lukas uzburkao je javnost zbog fotografije sa njegovog nastupa koji je bio održan navodno u Mostaru pre nekoliko meseci. Frka je ispala zbog hrvatskog dresa koji je pevač ogrnuo.

Foto: MN Press

Lukas je "hejterima" poručio u "Exkluzivu" da samo mogu da ga mrze i da uzimanje hrvatskog dresa u ruke, ne bi trebalo nikome da predstavlja problem.

"Gospodo hejteri, možete samo da me mrzite. Ja sam čovek koji se bavi muzikom, širim ljubav. Moju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << muziku slušaju i katolici, muslimani i pravoslavci", kaže Lukas i dodaje da je u lokalu u kome je nastupio bilo mnogo Srbohrvata i da mu je jedan od njih dodao dres, a da im je on čestitao pobedu na Mundijalu.

"Ne vidim šta je tu sporno. Kada se Dženifer Lopez ogrnula srpskom zastavom, niko je u Americi nije linčovao zbog toga. Uzeo sam dres i čestitao im ", odbrusio je Lukas.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.