Lotito: Đorđević me oduševio!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lotito: Đorđević me oduševio!

Predsednik Lacija Klaudio Lolito rekao je da je oduševljen igrom srpskog fudbalera Filipa Đorđevića.

"Kupio" navijače Lacija: Filip Đorđević

 

"Oduševljen sam zbog Đordevića. On zaslužuje sve pohvale. On je veliki šampion, nadam se da će nastaviti da nas iznenađuje", rekao je Lotito o srpskom reprezentativcu, koji je postigao het-trik u pobedi Lacija nad Palermom od 4:0.

 

Lolito je istakao da veruje da će ta pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti prekretnica tog tima u sezoni.

 

"Pobeda protiv Palerma nam vraća samopouzdanje. Protiv Palerma smo videli pravi Lacio, ekipu koja ima ponos, odlučnost, jedinstvo i dobar rezultat", rekao je on.

 

Lacio je trenutno deveti na tabeli Serije A sa šest bodova, a u narednom kolu dočekuje Sasuolo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Predsenik Lacija oduševljen Đorđevićem

Izvor: RTS, 30.Sep.2014

Predsednik Lacija Klaudio Lolito rekao je da je oduševljen igrom srpskog fudbalera Filipa Đorđevića. ..Nakon het-trika protiv Palerma, predsednik Lacija oduševljen Filipom Đorđevićem..."Oduševljen sam zbog Đordevića. On zaslužuje sve pohvale. On je veliki šampion, nadam se da će nastaviti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.