Ljudskom Kenu su rekli da nos može da mu OTPADNE ako se opet operiše i - PRISTAO JE (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Jul.2017, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudskom Kenu su rekli da nos može da mu OTPADNE ako se opet operiše i - PRISTAO JE (FOTO)

Rodrigo Alveš, poznatiji i kao "ljudski Ken", postao je poznat nakon brojnih plastičnih operacija, a sada postoji mogućnost da ostane bez svog nosa zbog još jednog zahvata na koji se sprema.

Rodrigo je za Dejli Mejl rekao da će rizikovati sa desetom po redu rinoplastikom. On se trenutno nalazi u bolnici u Iranu gde će za najnoviju operaciju izdvojiti 22.000 funti.

On se na ovaj korak odlučio uprkos upozorenju doktora iz emisije "Botcehed", u kojoj je Alveš učestvovao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nos može da mu otpadne ukoliko se podvrgne još jednom zahvatu.

Rodrigo je do sada potrošio oko 400 hiljada funti na operacije, a kaže da je ova najnovija, njegov poklon samom sebi za 35. rođendan.

- Nisam želeo da imam još jednu operaciju nosa, ali sad sam prinuđen, jer ne mogu lepo da dišem zbog onih prethodnih. Biće veoma bolno i rizično. Ljudi me napadaju na internetu kako mi je čudan glas, a to je zbog toga. Takođe govore i da mi je glava velika, a to je zbog prevelikog implanta u bradi koji trenutno imam - ispričao je Rodrigo.

"Ljudski Ken" kaže da je istraživao i otkrio da je Iran zemlja u kojoj se uradi najviše operacija nosa na svetu i da je zato odlučio tu da dođe.

U jednom trenutku Rodrigo je zbog previše zahvata koje je imao na nosu dobio i infekciju uzrokovanu bakterijom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.