Ljubiša Milanović ili Dragan Kecman dolaze na čelo UKP

Izvor: Kurir, 29.Jul.2014, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Milanović ili Dragan Kecman dolaze na čelo UKP

Bivši načelnik jedinice „Poskok“ i vođa tima na rasvetljavanju ubistva Slavka Ćuruvije najozbiljniji kandidati

BEOGRAD - Ljubiša Milanović, bivši načelnik jedinice „Poskok“, i Dragan Kecman, vođa tima na rasvetljavanju ubistva Slavka Ćuruvije, najozbiljniji su kandidati za mesto načelnika Uprave kriminalističke policije, saznaje Kurir.

Kako tvrdi naš izvor iz MUP, otkako je Rodoljub Milović smenjen s mesta načelnika UKP, sve oči su uprte u ministra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policije Nebojšu Stefanovića - koga će da postavi na jednu od najvažnijih funkcija u okviru MUP.

- Uprava kriminalističke policije jedan je od tri najvažnija sektora u okviru Ministarstva i na njenom čelu mora biti čovek od integriteta, iskusan policajac. Zbog svega što se izdešavalo u poslednje vreme, kao i priča koje se posle svedočenja Darka Šarića vezuju za Rodoljuba Milovića, na tom mestu mora biti beskompromisan borac za pravdu, bez ikakve mrlje. Sve je stavljeno na tas i kao najozbiljniji kandidati za mesto prvog čoveka ove uprave pominju se Ljuba Milanović i Dragan Kecman - kaže izvor našeg lista.

Inače, Ljubiša Milanović bio je i savetnik ministarke energetike Zorane Mihajlović za borbu protiv korupcije, a posle toga je angažovan u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo kao načelnik Službe traganja i spasavanja.

Podsetimo, pre oko mesec dana premijer Aleksandar Vučić objavio je smenu četvorice policijskih generala.

(K. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.