Ljubavna-pravila-vredna-krsenja

Izvor: medio.rs, 31.Jul.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavna-pravila-vredna-krsenja

Čak i oni koji verujue da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno pridržavaju se nekih pravila. Dok su neka zaista korisna, ona druga nam samo odmažu. Otkrivamo vam koja to ljubavna pravila slobodno možete prekršiti.

Bez seksa na prvom sastanku– Ovo pravilo poznato je svima, no ponekad ga ja zaista glupo slediti. Ako vam se frajer toliko sviđa da se jedva suzdržavate da mu pokidate odeću i ako je reč o avanturi, nema potrebe da čekate nekoliko meseci pre prvog seksa. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pravilo vredi prekršiti zbog dobre hemije, no važno je da budete pametni – sigurnost vam uvek treba biti na prvom mestu.

On treba biti lovac – Jedno od najstarijih pravila je da muškarac treba loviti ženu. Ali, ako glumite nedodirljivu i neuhvatljivu predugo, on bi lako mogao izgubiti interes. Lepo je poštovati neka tradicionalna pravila, ali u nekim situacijama možda ćete bolje profitirati ako se vi odvažite na prvi korak.

Držite se dalje od ženskaroša –Veza sa ženskarošem sigurno ne može biti jednostavna, ali ponekad je uzbuđenje upravo ono što nam treba. Osim toga, ako ništa ne naučite iz tuđeg iskustva, veza sa ženskarošem može biti iskustvo koje će vas naučiti da više cenite dobre momke.

Ljubav na daljinu ne može uspeti – Samo zato što drugima nije uspelo, ne znači da je i vaša veza na daljinu osuđena na propast. Nemojte slušati loša iskustva, već se potrudite da budete izuzetak.

Izvor: Ljepota.ba

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.