Ljubav: Kinez zagrlio mrtvu ženu i ne ispušta je

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav: Kinez zagrlio mrtvu ženu i ne ispušta je

Jedan Kinez iz Šenjanga dva sata je ležao po mrazu na asfaltu, odbijajući da ispusti iz ruku telo supruge koja je preminula na ulici.

Ni policija ni hitna pomoć nisu mogli da nagovore muškarca koji se preziva He da iz zagrljaja pusti svoju voljenu suprugu koja je umrla na ulici. Tek posle dva sata sedenja na mrazu i pregovaranja, pošto se u ubeđivanje uključio i sin nesrećnog čoveka, on je dozvolio da telo odvezu kući i pripreme ga za sprovod po običajima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Muž i žena vraćali su se iz apoteke, gde su za nju kupili lek, kada je žena nasred ulice doživela infarkt i umrla na licu mesta. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt, a onda je nastao problem sa mužem koji nije želeo da je pusti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.