Lice sa slike se predalo: Brat mi je ukrao dokumenta

Izvor: B92, 17.Avg.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lice sa slike se predalo: "Brat mi je ukrao dokumenta"

Katalonski mediji su preneli da se osoba osumnjičena za učešće u terorističkom napadu u Barseloni predala policiji.

Kako navode TVE i La Vanguardia, Dris Oukabir se predao policiji u Đironi, pošto je video svoju fotografiju u medijima.

“On je navodno objasnio policajcima da su njegova dokumenta, koja su navodno nađena u kombiju koji je korišćen u napadu, bila ukradena. Optužio je svog mlađeg brata da je to uradio“, navodi se.

Vozila koja su korišćena u napadu, a ispostavilo se da ih je bilo dva, iznajmljena su na njegovo ime, a policija proverava da li je njegovo obrazloženje tačno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predalo se lice sa fotografije: Brat mi je ukrao dokumente?

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017

BARSELONA - Katalonski mediji su prenijeli da se osoba osumnjičena za učešće u terorističkom napadu u Barseloni predala policiji...Kako navode TVE i La Vanguardia, Dris Ukabir se predao policiji u Đironi, pošto je vidio svoju fotografiju u medijima..."On je navodno objasnio policajcima da su njegova...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.