Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Libanac zbog Beograđanke izbo zemljaka

BEOGRAD - Amil Nadil (27) iz Bejruta osuđen je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana robije, uslovno na tri godine, jer je 6. avgusta ove godine u noćnom klubu u centru Beograda nožem izbo zemljaka zbog djevojke!

On je priznao krivicu u zamjenu za uslovnu kaznu, a čeka ga protjerivanje iz Srbije na pet godina.

Sud mu je dao maksimalni rok od 30 dana da napusti Srbiju, poslije čega stupa na snagu zabrana ulaska.

Incident se dogodio 6. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u noćnom klubu u Resavskoj ulici u Beogradu. Amil je te večeri bio u društvu Beograđanke, za koju je na sudu tvrdio da mu je drugarica. Sa zemljakom se potukao poslije kraće svađe, poslije čega ih je obezbjeđenje izbacilo napolje.

Ispred kluba su nastavili koškanje, kada je Amil potegao nož. Interesantno je da se poslije hapšenja predstavio lažnim imenom, ali je njegovo pravo ime otkriveno poslije provjere podataka u Upravi za strance MUP-a, prenosi "Alo!".

Na saslušanju je tvrdio da je kobne večeri prvi put vidio svog zemljaka!

"Bio je u društvu jedne djevojke, ali se nije ponašao u skladu sa našom vjerom, zbog čega smo došli u konflikt. Ne poznajem ga odranije, niti imamo neraščišćene račune", drčno je odgovarao Amil kada su ga pitali da li su bili u sukobu, eventualno zbog novca.

Interesantno je da prilikom hapšenja nije imao ni dokumenta, ni novac, ali se na sudu pojavio obučen po posljednjoj modi i u najnovijim patikama, koje koštaju oko 500 maraka! Međutim, na pitanja od čega živi i kako zarađuje nije želio da odgovori, tvrdeći da mu pomažu prijatelji.

(Alo!)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Libanac nožem izbo Libanca zbog Beograđanke!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016

Amil Nadil (27) iz Bejruta osuđen je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana robije, uslovno na tri godine, jer je 6. avgusta ove godine u noćnom klubu u centru Beograda nožem izbo zemljaka zbog devojke...On je priznao krivicu u zamenu za uslovnu kaznu, a čeka ga proterivanje iz Srbije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.