Letujte na Krfu uz uštedu od čak 168 evra

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte na Krfu uz uštedu od čak 168 evra

Ako tražite idealnu ponudu za letovanje, portal Superodmor.rs pruža vam mogućnost da, uz dodatni popust, provedete 10 dana na Krfu za samo 199 evra.

Ako danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 4. jula 2016. godine, 10 noćenja, polupansion i autobuski prevoz koštaće vas 199 evra po osobi, umesto redovne cene od 367 evra, odnosno uštedećete čak 168 evra.

Hotel Eliana se nalazi na oko 600 metara od plaže i oko 12 kilometara od grada Krfa. Više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o ponudi pročitajte OVDE. Istoimeni glavni grad ostrva jedan je od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica. Grad ima dve tvrđave, staru i novu, i obe se nalaze u centralnom delu grada, a 2007. grad Krf je UNESCO-a proglašen svetskim kulturnim nasleđem. Krf je najsevernije jonsko ostrvo i najzapadniji deo Grčke.

Plaže na Krfu su među najlepšim u Grčkoj. Veliki broj njih je označeno plavom zastavicom, što znači izuzetan kvalitet i čistoću vode. Plaža Akaravi duga je osam kilometara i posebno je pogodna za porodice sa decom, jer je vrlo bezbedna.

Paleokastrica je na severozapadnom delu ostrva, a čini je pet malih zaliva. Sidari je još jedna plaža sa plavom zastavicom, na zapadnom kraju severne obale. Nedaleko odatle je i plaža Sanset, poznata po najlepšem zalasku sunca na Krfu.

Plaža Kasiopi leži u podnožju planine Pantokrator. Ovo mesto nekada je bilo ribarsko selo, a sada ima pregršt turističkih aktivnosti i pogodnosti. U blizini su šarolika luka i ostaci rimskih građevina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.