Letonska vojska: Ruski avioni uočeni blizu naših granica

Izvor: B92, 29.Maj.2016, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letonska vojska: Ruski avioni uočeni blizu naših granica

Nacionalne oružane snage Letonije saopštile su da su uočile četiri ruska vojna aviona na nebu iznad Baltičkog mora, nedaleko od granica Letonije.

"Dva aviona ’Su-27‘ i dva ’An-26‘ identifikovani su 29. maja iznad neutralnih voda Baltičkog mora, u blizini teritorijalnih voda Letonije“, navedeno je u saopštenju Nacionalnih oružanih snaga Letonije objavljenom na Tviteru.

Letonija je članica NATO-a od 2004. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sad i Letonci u panici: Ruski avioni kod naše granice!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2016

Nacionalne oružane snage Letonije saopštile su da su uočile četiri ruska vojna aviona na nebu iznad Baltičkog mora, nedaleko od granica Letonije..."Dva aviona ’Su-27‘ i dva ’An-26‘ identifikovani su 29. maja iznad neutralnih voda Baltičkog mora, u blizini teritorijalnih voda Letonije",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.