Leto traje do srede, danas 37 stepeni

Izvor: B92, 30.Avg.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leto traje do srede, danas 37 stepeni

U Srbiji će do srede, 2. septembra, biti sunčano i veoma toplo s najvišom temperaturom do 37 stepeni Celzijusa, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Danas će biti sunčano i veoma toplo uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 22 stepena, a najviša dnevna od 33 do 37 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jutarnja temperatura oko 22 stepena, a najviša dnevna oko 36 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Do srede u Srbiji se očekuje toplo vreme s temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti. U četvrtak i petak biće malo svežije, naročito na severu i zapadu zemlje gde je moguća kratkotrajna kiša.

U subotu će biti umereno oblačno i veoma toplo, a u nedelju se očekuje osveženje sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom najpre na severu zemlje.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 30. avgust 2015. godine:

Visoka dnevna temperatura vazduha neće pogodovati hroničnim bolesnicima, naročito sa srčanim problemima.

Kao meteoropatske reakcije mogući su nesanica, glavobolјa i pada radne sposobnosti. Preporučuje se boravak u hladovini i klimatizovanim prostorijama, smanjena fizička aktivnost i zaštita od UV zračenja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.