Lepa Brena putem Skajpa čestitala rođendan Saši Popoviću!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena putem Skajpa čestitala rođendan Saši Popoviću!

Pevačica Lepa Brena još jednom je pokazala koliko poštovanje ima prema saradnicima, pa je direktoru Granda Saši Popoviću čestitala rođendan iz dalekog Majamija.

Kako pevačica nije u prilici da uživo proslavi rođendan sa dugogodišnjim saradnikom, direktnim uključenjem u emisiju Grand čestitala mu je ovaj radostan dan:

"Sale, srećan ti rođendan. Hvala ti na svoj podršci koju si mi pružao tokom karijere", poručila je pevačica putem Skajpa, a čestitkama se pridružio i njen sin Stefan.

Direktor Granda, danas je napunio 60 godina, a slavlju su se pridružili saradnici ove produkcije.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa Brena Saši Popoviću čestitala rođendan preko Skajpa (Foto)

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2014

Lepa Brena je oduvek cenila svoje kolege i prijatelje, a poštovanje je iskazala i sada kada nije bila u mogućnosti Saši Popoviću uživo da čestita rođendan. Ona se potrudila i čestitala ga putem Skajpa.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.