Lepa Brena otkrila: Bata je kriv za moju ljubav sa Bobom

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena otkrila: Bata je "kriv" za moju ljubav sa Bobom

Folk zvezda Lepa Brena ne može da sakrije tugu i bol za preminulim bardom jugoslovenskog glumišta Velimirom Batom Živojinovićem. Ono što joj posebno para srce, jeste činjenica da je upravo Bata upoznao nju sa suprugom Slobodanom Živojinovićem, tokom snimanja jednog filma.

- On me je onako krajičkom oka pogledao, zagrlio me i rekao mi je da se tu nalazi njegov prezimenjak. Nisam znala o kome se radi, rekao mi je da je tu Boba Živojinović, u smisli "šta ti radiš sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovde, idi tamo kod njega" - ispričala je Brena za emisiju "Ekskluziv" prisećaći se snimanja kultnog filma "Hajde da se volimo 2".

Kako je u daljem prisećanju objasnila, teško joj pada rastanak od Bate i ovaj gubitak u svom životu smatra nedoknadivim.

- Ljudi se teško rastaju od nekog ko vam je poseban drag. Jako je teško rastati se od Bate Živojinovića, on je bio jedna ljudska, glumačka i u svakom smislu legenda.

Ona se prisetila šta joj je poslednji put rekao Bata i po kojim izjavama će ga pamtiti.

- Topao blag pogled i jedna rečenica u koju mi je Bata rekao: "Breno opustiti se, ti si to što jesi, samo uradi to na najprirodniji mogući način" - navela je pevačica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.