Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga priprema spektakl u čast Dejvida Bouvija

Američka pevačica Lejdi Gaga obećala je visokotehnološki "multisenzorni" nastup na predstojećoj dodeli "Gremi" nagrada, kojim će odati poštu nedavno preminulom britanskom muzičaru Dejvidu Bouviju.

Ona je izrazila nadu da će njen spektakl dolikovati preminuloj rok legendi, s obzirom na to da je Bouvi voleo eksperimente, prenosi AFP.

"Gremi" nagrade biće dodeljene u ponedeljak, jedva mesec dana nakon šokantne smrti jedne od najuticajnije ličnosti u pop kulturi, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pionira "glam roka" koji je, očigledno, inspirisao i Lejdi Gagu.

Organizatori najveće noći u muzičkoj industriji kažu da će nastup koji ekscentrična pevačica priprema biti izuzetno inovativan.

"Mislim da do sada ništa slično nismo videli. Ovo je veoma ambiciozan nastup i zaista smo uzbuđeni zbog toga", rekao je producent Erik Kuk.

U kompaniji "Intel" kažu da su razvili specijalne efekte za spektakl na dodeli nagrada koja će biti uživo prenošena iz Los Anđelesa.

Bouvi, koji je nedavno preminuo u 69. godini života, osvojio je samo jednu "Gremi" nagradu, a Lejdi Gaga, koja planira da ove godine izda novi album, ali ne iznosi mnogo detalja o tome, kaže da se kao mlada umetnica "zaljubila" u njegovu muziku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Lejdi Gaga priprema spektakl u čast Bouviju

Izvor: OkRadio.rs, 13.Feb.2016

Američka pevačica Lejdi Gaga obećala je visokotehnološki „multisenzorni“ nastup na predstojećoj dodeli Gremi nagrada, kojim će odati poštu nedavno preminulom britanskom muzičaru Dejvidu Bouviju. Gaga se nada da će njen spektakl dolikovati preminuloj rok legendi, s obzirom na to da je Dejvid...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.