Legiju do suda pratili helikopter i jako obezbeđenje

Izvor: B92, 26.Sep.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legiju do suda pratili helikopter i jako obezbeđenje

Ustanička ulica u Beogradu je bila blokirana, a helikopteri su nadletali prestonicu zbog transporta Milorada Ulemeka Legije.

On će na suđenju za ubistvo Slavka Ćuruvije svedočiti kao “ključni svedok“, a nešto oko 13 sati je stigao u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici.

Legija je prebačen iz zatvora u Požarevcu, kolonu vozila koja ga je pratila iz vazduha je nadgledao helikopter, a ulica gde se nalazi Specijalni sud bila je blokirana.

Nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije je u januaru 2014. godine dao iskaz Tužilaštvu za organizovani kriminal, posle čega je pokrenuta zvanična istraga protiv optuženih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.