Lazović u poslednji čas

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović u poslednji čas

Videoton pobedio Debrecin golom iz penala u 96. minutu.

Ekipa Videotona ostvarila je pobedu za ostanak u vrhu tabele mađarskog prvenstva, ali i za rast morala pred gostovanje Partizanu, u okviru plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 21.00).

Tim Marka Nikolića je u meču 5. kola kao domaćin pobedio Debrecin 1:0, golom Danka Lazovića iz penala u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.

Videoton sa osvojenih 11 bodova - tri pobede i dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << remija - i dalje deli lidersku poziciju sa Honvedom, a treba istaći da u poslednja tri meča (revanš protiv Bordoa i dva prvenstvena okršaja) nije primio gol.

U početnoj postavi u subotu uveče bili su: Kovačik, Nego, Juhaš, Fiola, Stopira, Suljić, Varga, Patkai, Hadžić, Lazović, Šćepović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.