Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni spisak: Intelektualci demantuju da su podržali Vučića!

Povodom nedavnog objavljivanja spiska podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću koji su potpisale javne ličnosti u Srbiji oglasili su se neki od onih čije ime je na spisku tvrdeći da su na taj spisak stavljeni bez znanja i odobrenja.

Jedan od njih je akademski slikar Damjan Martinović koji je napisao na Fejsbuku da se njegovo ime našlo na spisku sasvim slučajno zajedno sa kolegama zaposlenim na Univerzitetu i naglasio da ne podržava "ovu najgoru, izdajničku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plaćeničku, lopovsku vlast na čelu da najvećim zlikovcem Vučićem".

Svjetlana Knežević oštro je demantovala da je njen suprug glumac Mihailo Miša Janketić dao podršku Vučiću naglasivši da je u pitanju laž i izmišljotina.

Zafir Hadžimanov napisao je, takođe na Fejsbuku, da ga je Srpska kraljevska akademija SKANU, čiji je član, stavila na spisak bez ikakve konsultacije.

"To je ružno i nekolegijalno! Ja sa potpisnik Apela 100 i jedan od inicijatora da se Saša Janković kandiduje za predsednika i nikakve druge podrške me ne interesuju", napisao je Hadžimanov i poručio svima da zaokruže broj 1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.