Lažne maserke ukrale 1.800 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažne maserke ukrale 1.800 KM

PRIJEDOR - Lice M.T. /69/ iz Kozarske Dubice prijavilo je policiji da su dvije njemu nepoznate ženske osobe dolazile u porodičnu kuću njegovog oca, predstavljale se kao članice humanitarne organizacije koja pruža pomoć starijim osobama besplatnim masažama i ukrale mu 1.800 KM.

"Nakon urađene masaže oštećeni je otišao u drugu prostoriju da bi naložio vatru, a ženske osobe su iskoristile njegovo odsustvo i iz novčanika koji se nalazio u noćnom ormariću ukrale 1.800 KM", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Lažne maserke u porodičnu kuću oštećenog dolazile su od 22. do 24. januara.

Rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa je u toku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Izmasirale starca pa ga opelješile

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2015

KOZARSKA DUBICA - Misteriozna sredovječna plavuša, predstavljajući se kao medicinska sestra koja pruža pomoć starijim osobama besplatnim masažama, ojadila je Radomira Trubarca (93) iz Kozarske Dubice za 1.800 KM...Naime, kako nezvanično saznajemo, ona je u četvrtak došla kod Trubarca, ponudila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.