Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna uzbuna u Milanu, metro opet radi

MILANO - Podzemna željeznica u Milanu je ponovo počela da saobraća, nakon kratkog prekida uslijed toga što je na stanici u centru grada pronađen sumnjiv paket, za koji se pokazalo da ne sadrži eksploziv, objavila je milanska Služba javnog prevoza.

Saobraćaj je bio obustavljen, a centralna metro stanica evakuisana dok su stručnjaci za eksploziv pregledali sumnjiv paket, koji je sadržavao bateriju i žice, saopštila je policija, a prenio Rojters.

Pokazalo se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ipak, da paket ne sadrži eksploziv, navodi se u policijskom saopštenju.

U Italiji su ovog mjeseca pojačane mere bezbjednosti nakon terorističkih napada u Francuskoj i Njemačkoj, a takođe je intenzivirana pogranična kontrola.

Metro stanica u centru Milana ranije je evakuisana i obustavljen je saobraćaj podzemne željeznice nakon što je pronađen sumnjiv paket, objavila je Služba javnog prevoza.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.