Lazar Krstić ministar finansija

Izvor: RTS, 14.Avg.2013, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Krstić ministar finansija

Lazar Krstić prihvatio funkciju ministra finansija, potvrđeno RTS-u. Krstić se prethodno sastao sa vicepermijerom Aleksandrom Vučićem.

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić sastao se večeras sa diplomcem sa Jejla Lazarem Krstićem, koji se pominje kao kandidat za ministra finansija, saznaje Tanjug.

Sastanku, koji je u toku, prisustvuje i savetnik prvog potpredsednika vlade Siniša Mali.

Očekuje se da će večeras biti doneta konačna odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u vezi ministarstva finansija.

Krstić je juče stigao u Srbiju i sreo se sa Aleksandrom Vučićem.

Krstić je rodom iz Niša, a nakon što je kao đak generacije maturirao u gimnaziji "Bora Stanković", primljen je na prestižni američki univerzitet Jejl i tamo dobio stipendiju za školovanje.

Već od prve godine studija izdvojio se kao jedan od najboljih akademaca, u trećoj godini proglašen je najperspektivnijim, a 2007. je i diplomirao u oblasti matematike, etike, politike i ekonomije. Tada počinje karijeru u konsultantskoj kući "Mekenzi", gde kao finansijski ekspert radi i danas.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lazar Krstić novi ministar finansija

Izvor: RTS, 14.Avg.2013

Lazar Krstić prihvatio funkciju ministra finansija, potvrđeno RTS-u. Krstić je rodom iz Niša, a studirao je na prestižnom američkom univerzitetu Jejl. Sada radi u jednoj od najprestižnijih svetskih konsultanskih kuća "Mekinzi". ..Diplomac sa Jejla i finasijski ekspert Lazar Krstić prihvatio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.