Labradorka provukla ćebe kroz ogradu kako bi pomogla uličnom psu

Izvor: B92, 11.Jul.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Labradorka provukla ćebe kroz ogradu kako bi pomogla uličnom psu

Upoznajte Laru, kujicu koja je spasena sa ulice, a sada pomaže psećim prijateljima koji nisu te sreće.

Osmomesečna Lara je nađena na ulicama Brazila, a usvojila ju je Suelen Šaumloefel. Čini se da se ona i te kako seća koliko je život na ulici težak, pa je odlučila da pomaže svojim prijateljima koji nisu srećni kao ona.

Njena gazdarica kaže da joj je ostavila ćebence u kućici kako bi joj bilo toplije. Međutim, jedno jutro Suelen je zatekla Laru kako izvlači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćebence iz kućice, vuče ga do ograde i provlači ispod kako bi ga podelila sa kucom koja je sa druge strane. Zajedno su legli i nikome nije bilo hladno.

“Kako je divno to što je uradila za svog prijatelja. Moj četvoronožni prijatelj me je podsetio na nešto što je jako važno u životu – velikodušnost. Ona je najdivniji pas kojeg sam ikad upoznala. Nekada zaboravimo da smo mi ti koji možemo napraviti veliku razlku u nečijem životu“, izjavila je Suelen koja samo može da bude ponosna na Laru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.