LUDILO-U-BEOGRADU-Hitna-pomoc-nocas-najvise-spasavala-pijane-devojke

Izvor: medio.rs, 18.Dec.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO-U-BEOGRADU-Hitna-pomoc-nocas-najvise-spasavala-pijane-devojke

- Najčešće su se javljali astmatičari od hroničnih bolesnika, a u nešto većem broju Hitna pomoć je intervenisala zbog devojaka u alkoholisanom stanju - rekla je kaže portparolka Hitne pomoći

Noć u Beogradu protekla je manje burno u odnosu na jučerašnji dan – rekla je za “Blic” portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona je izjavila da su se tokom noći u Beogradu dogodile dve saobraćajne nezgode.

Hitna pomoć je tokom noći imala 108 intervencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << od čega 19 na javnom mestu.

- Najčešće su se javljali astmatičari od hroničnih bolesnika, a u nešto većem broju Hitna pomoć je intervenisala zbog devojaka u alkoholisanom stanju – rekla je Macura.

Ona je na kraju uputila savet roditeljima da obrate pažnju na pirotehnička sredstva koja se kupuju na ulici i upozore decu na opasnost od njihovog korišćenja.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.