LUDI TEST: Izaberite životinju i otkrijte šta želite u ljubavi ali i čega se plašite

Izvor: Kurir, 12.Sep.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TEST: Izaberite životinju i otkrijte šta želite u ljubavi ali i čega se plašite

Jedna od životinja donela je pismo koje vam proriče sreću i zadovoljstvo u životu, dok druga najavljuje nesreću, koju biste izabrali

Hajde da rešimo test uz pomoć kog ćete saznati šta želite u ljubavi ali i čega se plašite.

Nemojte gledati odgovore pre vremena, krenite redom. Pa da počnemo...

Jednog subotnjeg popodneva iz lenčarenja i sanjarenja trgao vas je zvuk zvona na vratima. Kada ste otvorili vrata sačekalo vas je iznenađenje - dva glasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz životinjskog sveta došli su da vam donesu vesti o vašoj budućnosti.

Međutim, tek nakon što ste pročitali njihove poruke shvatate da sadrže veoma različite prognoze o onome što vas očekuje.

Jedna od životinja donela je pismo koje vam proriče sreću i zadovoljstvo u životu, dok druga najavljuje nesreću.

Koja je od životinja sa liste koja sledi vam je donela dobre a koja loše vesti? Odaberite različitu životinju za svaku od ove dve mogućnosti.

Tigar

Pas

Ovca

Papagaj

Kornjača

Pročitajte rešenje testa

Životinje, glasnici u ovoj priči, upravo odgovaraju vašem shvatanju one vrste ljudi koji vam mogu doneti radost, a koji bol.

Tigar

Dobre vesti: smatrate da biste bili najsrećniji sa ambicioznim i snažnim partnerom koji ima nepopustljivu želju da vlada.

Loše vesti: užasavate se budućnosti sa uobraženim partnerom koji se šepuri okolo kao gospodar džungle i reži na svaki nagoveštaj podele kućnih poslova.

Pas

Dobre vesti: bespogovorna odanost i apsolutna vernost osobine su koje najviše cenite kod svog partnera.

Loše vesti: vi se nikako ne možete uskladiti sa onima koji žele svakome da ugode i plaše se onoga što bi drugi mogli da pomisle.

(opusteno.rs)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.