LUDA SREĆA Na ulici našao 20 dolara, kupio njome srećku i postao milioner

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDA SREĆA Na ulici našao 20 dolara, kupio njome srećku i postao milioner

Hjubert Tang iz Kalifornije našao je novčanicu od 20 dolara na ulici i odlučio je da njom kupi greb-greb srećku. Kada je video da je izgrebao milion dolara, nije mogao da veruje.

Found $20 Bill Leads To $1m Lottery Jackpot Hubert Tang says he might start leaving $20 bills on the street after … http://t.co/W2VhCHwsxC

— Source Appointments (@Source_Jobs) September 1, 2015

Hjubert Tang je prošle nedelje na ulici slučajno naleteo na novčanicu od 20 dolara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je išao ka aerodromu San Fanciska.

- Primetio sam nešto na podu, a kad sam malo bolje zagledao, shvatio sam da je u pitanju novčanica - kaže on.

Ovaj mladić, koji radi kao barmen, novac je iskoristio da kupi dve greb-greb srećke. Na jednoj od njih čekalo ga je milion dolara.

- Inače ne igram igre ne sreću. Sad sam imao ludu sreću - priča on oduševljeno.

Za sad ne zna šta bi mogao da uradi s novcem, pa je odlučio da ga stavi na štednju.

- Možda počnem da ostavljam novčanice od 20 dolara nasumično po ulici - izjavio je on.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronašao 20 dolara, kupio srećku i osvojio milion

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015

SAN FRANCISKO - Barmen koji je na ulici u blizini aerodroma u San Francisku našao novčanicu od 20 dolara kupio je za nju dvije srećke i dobio milion dolara, objavila je kalifornijska lutrija...Hubert Tang kupio je dvije srećke grebalice u prodavnici i u blizini aerodroma prošle srijede i jednom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.