LŠ UŽIVO: Roma se vraća u velikom stilu!

Izvor: Mondo, 17.Sep.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ UŽIVO: Roma se vraća u velikom stilu!

Bane Ivanović, Nemanja Matić, Zoran "Bambi" Tošić i Filip Mladenović biće starteri u večerašnjim utakmicama Lige šampiona. Aleksandar Kolarov, Adem Ljajić i Nemanja Tubić su rezerve.

Spremni za još jedno veče Lige šampiona? Utorak je bio uzbudljiv, jasno je da će biti i sreda.

Večeras je na programu biti takođe osam utakmica, čiji live tekstualni prenos možete pratiti na MONDU.

Veče će biti i te kako zanimljivo ljubiteljima fudbala u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dvojac BaneIvanović - Nemanja Matić zaigraće za Čelsi od prvog minuta utakmice protiv Šalkea u Londonu. Starter će biti i Zoran "Bambi" Tošić u Rimu, gde će njegov CSKA igrati protiv Rome, povratnika u Ligu šampiona. Od 20.45 na terenu će biti i levi bek Filip Mladenović, koji će debitovati u najjačem takmičenju.

Šansu bi tokom utakmica mogli da dobiju Aleksandar Kolarov, čiji Mančester siti gostuje Bajernu, Adem Ljajić, koji će na početku sedeti na klupi Rome i Nemanja Tubić, koji bi takođe mogao da debituje u Ligi šampiona za BATE.

PRATITE TOK MEČEVA

GRUPA E

Bajern - Mančester siti 0:0

Roma - CSKA 2:0

/Iturbe 6', Žervinjo 10'/

Prvi gol večeri pao je na "Olimpiku"! Iturbe je izbega ofsajd zamku i pogodio! Nedugo potom, pogodio je i Žervinjo! Iskoristio je dodavanje Iturbea i nagovestio ubedljivu pobedu "vučice"

Roma se u velikom stilu vraća u Ligu šampiona, a Dumbija se bruka! Istrčao je pred golmana u 16. minutu usamljen, pa je počeo da se sapliće, pa nije ni šutirao kako bi trebalo... Smešna scena.

GRUPA F

Ajaks - Pari Sen Žermen 0:1

/Kavani 14'/

Strepeli su u Amsterdamu od svog ljubimca Ibrahimovića, a mrežu im je prvi zatresao Edinson Kavani! Doduše, Zlatan je prethodno šutirao, a lopta je posle reakcije odbrane došla do Urugvajca.

Barselona - APOEL 0:0

GRUPA G

Čelsi - Šalke 1:0

/Fabregas 11'/

Sesk Febregas blista i u Ligi šampiona! Španac je na pas nove "desetke" Čelsija Edena Azara zatresao i mrežu Šalkea!

Maribor - Sporting 0:0

GRUPA H

Bilbao - Šahtjor 0:0

Porto - BATE 1:0

/Brahimi 5'/

Smešno lako vođstvo "zmajeva" na Dragau. Golman gostiju Sergej Černik dodao je loptu (rukom!) Brahimiju na oko 20 metara od gola, a on mu je prišao i poslao loptu pod prečku...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.