LJUBAVNA MAGIJA: Kako vratiti izgubljenog partnera

Izvor: NaDlanu.com, 22.Apr.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAVNA MAGIJA: Kako vratiti izgubljenog partnera

Ako želimo vratiti izgubljenog partnera to možemo učiniti pomoću ljubavne magije.

Magija za ljubav se još naziva i crvena magija. Po učinku je jednaka crnoj i beloj, mada neki etnolozi navode da prilikom njene primene treba veoma voditi računa.

Ako smo sigurni da želimo vratiti partnera, ovo je jedan od rituala koji bi se mogao primeniti u te svrhe. Naziva se ritualom pomirenja i primenjuje se kod osoba koje su u nekoj vrsti konflikta. Ovaj ritual se izvodi svećama >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i eteričnim uljima. Kao i kod svih rituala svećama, bilo bi poželjno samostalno izraditi sveće. Kao i kod svakog magijskog rada najvažnija je priprema, pa snaga volje, koncentracija te vizualizacija magičara.

Ako ne umete sami da izradite sveće, nabavite čiste i nove sveće. Bitno je da im ni na koji način nije narušena bvibracija. Za ovaj ritual se koriste dve sveće. Bela predstavlja ženu (za čistoću) dok crvena predstavlja muški princip (za strast). Za ritual će biti potrebne i šivaće igle. Eterično ulje koje se predlaže za korićtenje kod ovog rituala je lavanda koja ima, između ostalog, umirujuće delovanje na koncentraciju, a njen vladalac Merkur doprinosi boljoj komunikaciji.

Ritual se izvodi na način da se na belom papiru ispiše vlastito ime i prezime, te ime i prezime bivšeg partnera. Na isti list papira se potom položi sveće jednu pored druge. Kada ih zapalite nakapajte njihov vosak na oba imena na papiru. U tom trenutku se izgovaraju magične reči. Ostavite sveće da gore sledeći sat, te nakon toga oprezno ugasite sveće i sklonite ih izvan prostora u kojem živite. Papir koji je ostao položite u novu unapred pripremljenu kovertu. Zatim je stavite na krevet u kojem spavate. Preporučuje se da se drži u jastučnici ili ispod posteljine. Pričekajte izvesno vreme. Tek kada vam se partner vrati, kovertu možete spaliti. Tim činom je ritual završen.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.