LEPILA ZUBE SUPER LEPKOM JER SE PLASILA ZUBARA Zgadice vam se ono sto joj se desilo sa vilicom

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPILA ZUBE SUPER LEPKOM JER SE PLASILA ZUBARA Zgadice vam se ono sto joj se desilo sa vilicom

Endži Berlou (48) ima strah od zubara još od kada su njenoj majci prilikom vađenja zuba dijagnostifikovali rak grla od kojeg je i umrla

Endži Berlou (48) je imala toliki strah od zubara, da se pre odlučila na jedan jeziv čin nego da ode kod stomatologa.

Naime, njoj su zubi počeli da ispadaju zbog pušenja, a Endži ih je super lepkom lepila nazad na vilicu. Toksične hemikalije su učinile da ona izgubi 90 odsto jačine kostiju u gornjoj vilici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Razlog za ovoliki strah od zubara je taj što su njenoj majci prilikom vađenja zuba dijagnostifikovali rak grla od kojeg je umrla u 34. godini.

Endži je za lečenje vilice i povratak osmeha morala da potroši životnu ušteđevinu. Zubari su odstranili skoro sve njene zube, a zatim su ubacili titanijumske šipove u usta kako bi joj stavili veštačke zube.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.