LEP GEST: Miodrag Kostić na Kopaoniku časti košarkaše Srbije

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEP GEST: Miodrag Kostić na Kopaoniku časti košarkaše Srbije

On će omogućiti košarkaškoj reprezentaciji da boravi u hotelu „Grand“ na Kopaoniku i odradi pripreme

Prvi let na Kopu.

Košarkaši savez Srbije ima jedan problem manje. Vlasnik kompanije „MK grupa“ Miodrag Kostić u julu će ugostiti košarkašku reprezentaciju Srbije u svom hotelu „Grand“ na Kopaoniku. Tako će „orlovi“ novog selektora Saleta Đorđevića bazične visinske pripreme odraditi na srpskoj planinskoj lepotici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Vrhunski uslovi

Finansijska situacija u KSS nije sjajna i svaka pomoć je dobrodošla, a ekipa koja će braniti boje Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji imaće idealne uslove pošto hotel „Grand“ poseduje dvoranu, vrhunski trenažni i spa centar. Prvenstva širom Evrope i sveta ulaze u završnu fazu, pa će i potencijalni kandidati biti na raspolaganju selektoru.

Kostić: Svi da pomognu

- Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da pružimo podršku profesionalnim sportistima da ostvare ciljeve koji su od značaja za celu zemlju i pozivamo i druge aktere u društvu da nam se priključe - rekao je Miodrag Kostić.

Prema planu, okupljanje reprezentativaca u Beogradu predviđeno je za 10. jul, a tri dana kasnije počeće prvi i najnaporniji ciklus trenažnog procesa na Kopaoniku.

Saša Đorđević

IMAĆEMO POTREBAN MIR

Selektor Saša Đorđević izrazio je zadovoljstvo što će se baš na Kopaoniku održati prvi deo priprema.

- U prethodnom periodu često smo boravili na Kopaoniku i odatle započinjali pohod na najveće reprezentativne titule, zato mi je još draže što i u ovom pripremnom ciklusu startujemo sa ove planinske lepotice. Igrači će na Kopaoniku imati potreban mir kako bi bili usredsređeni na sve obaveze koje im predstoje - izjavio je Đorđević.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.