LEKARI SA VMA NEMOCNI MAJKA UBIJENE PEVACICE VRACENA KUCI Rodjaci u ocaju ne znaju kako da joj olaksaju muke

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEKARI SA VMA NEMOCNI MAJKA UBIJENE PEVACICE VRACENA KUCI Rodjaci u ocaju ne znaju kako da joj olaksaju muke

Zorica Krsmanović puštena je u petak ujutru iz Vojnomedicinske akademije i prebačena u svoju kuću u Borči. Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović nalazi se u teškom stanju i lekari su odlučili da je puste kući jer više ne postoji način da joj pomognu

Krsmanovićevu je iz bolnice u petak pre podne izvela sestra Ljubica.

- Zorica je u teškom stanju, ne može uopšte da govori, teško se kreće. Lekari su nakon višenedeljne borbe odlučili da je puste >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kući. Bila je neko vreme i na intenzivnoj nezi - priča naš izvor blizak porodici Krsmanović. Zorica je najpre bila u Gradskoj bolnici, a potom je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena na VMA.

Kad je Zorica stigla u kuću u Borči, dočekala ju je druga sestra Slavica, te su je ona i Ljubica smestile u sobu.

- Samo leži i ćuti, ne otvara oči. Rođaci koji brinu o njoj su očajni, ne znaju šta da urade da joj barem malo olakšaju muke - rekao je sagovornik.

Podsetimo, Zorica Krsmanović već dugo se bori s opakom bolešću, a neposredno pre ćerkinog ubistva završila je poslednji ciklus hemoterapije.

- Zoričini rođaci misle da ju je dotuklo postavljanje ćerkinog spomenika. Otkako je na Jelenin rođendan 29. avgusta otkriven spomenik, stanje joj se naglo pogoršalo. Uspela je da prozbori da joj je i u ovakvom stanju najveća želja da joj se saopšti ime ćerkinog ubice - dodao je izvor.

Zorica Krsmanović je rekla za medije da trpi strašne bolove.

- Bolovi su toliko jaki da nisam više mogla da sedim ni da ležim. Ne interesuje me nikakvo suđenje, jer ga, sigurna sam, ne mogu dočekati - preklinjala je Zorica.

Jelena Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila dok je trčala na nasipu u prigradskom naselju Crvenka. Njeno telo otkriveno je posle 20 sati u kanalu pokraj nasipa. Obdukcija je utvrdila da je pevačica ubijena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Oružje kojim je pevačica ubijena još nije pronađeno

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.