LAVICE BEZ MEDALJE: Šveđanke se revanširale Crnogorkama i  osvojile bronzanu medalju

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAVICE BEZ MEDALJE: Šveđanke se revanširale Crnogorkama i osvojile bronzanu medalju

BEOGRAD - Rukometašice Švedske osvojile su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Hrvatskoj, pošto su u meču za treće mesto, danas u Budimpešti, savladale selekciju Crne Gore sa 25:23 (11:12).

Švedska je u drugom poluvremenu odigrala bolje, preokrenula rezultat u svoju korist i uspela mirno da uđe u završnicu. Crna Gora je imala svoje prilike, međutim, u finišu pet minuta nije uspela da postigne gol.

U reprezentaciji Švedske istakla je Izabela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Gulden (proglašena za najkorisniju igračicu šampionata) sa sedam golova, dok je najefikasnija u timu Crne Gore bila Katarina Bulatović sa osam golova.

Crna Gora je pre dve godine na EP u Beogradu osvojila zlatnu medalju. Crna Gora i Švedska su pre nekoliko dana igrale u grupnoj fazi, a Crnogorke su pobedile 30:29.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.