LANSIRAN 111. NOSAČ NA NAJDUŽEM MOSTU KORIDORA 10 Vučić: U poslednje 4 godine izgrađeno puteva kao u prethodnih 60 (FOTO)

Izvor: Press, 18.Avg.2017, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LANSIRAN" 111. NOSAČ NA NAJDUŽEM MOSTU KORIDORA 10 Vučić: U poslednje 4 godine izgrađeno puteva kao u prethodnih 60 (FOTO)

Trudimo se da na jug Srbije dovedemo što više investitora - rekao je Vučić.
Foto: Tanjug
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas "lansiranju" 111. nosača sa obe strane mosta Vrla u Vladičinom Hanu, koji je sa 644,4 metara najduži most na južnom kraku Koridora 10. Na najtežnoj deonici kroz Grdeličku klisuru ovih dana je počelo i postavljanje prvog asfalta i izvode se intenzivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << radovi duž cele trase južnog kraka.
Postavljanju nosača sa obe strane mosta prisustvovali su pored predsednika Vučića i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i vršilac dužnosti direktora Koridora Srbije Zoran Babić.

Vučić je rekao je u poslednjih tri do četiri godine u Srbiji izgradjeno puteva kao u prethodnih 60 godina, i dodao da je ponosan na taj rezultat.
- Trudimo se da na jug Srbije dovedemo što više investitora - rekao je Vučić.
Pre nekoliko dana počelo je asfaltiranje deonice autoputa Grdelica - Caričina Dolina na Koridoru 10, dugoj 4.650 metara.
Investitor tog posla su Koridori Srbije, a izvodjač bugarska kompanija JV Trace group hold plc-Mostovik.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.