Kurir i Jana voda sa porukom vas vode na Balaton festival!

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurir i Jana voda sa porukom vas vode na Balaton festival!

Robi Viljams, Kings of Leon, Florence + the Machine i još preko 100 muzičkih zvezda nastupa na ovogodišnjem Sziget „Island of Freedom“ na kojem je Jana službena voda festivala

Treću godinu za redom Jana je partner Sziget „Island of freedom“, najvećeg festivala u Evropi koji će se od 10. do 17. avgusta 2015. održati na Szigetu, ostrvu usred Budimpešte. Sziget festival prošle godine je proglašen najboljim velikim festivalom u Evropi po Festival Awards Europe 2014. Da je reč o najboljem velikom evropskom festivalu govori i činjenica da će ovogodišnje izdanje otvoriti nastup svojevrsnog kralja popa, Robija Vilijamsa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.