Krpice poznatih i u virtuelnom ormanu

Izvor: Mondo, 13.Avg.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krpice" poznatih i u virtuelnom ormanu

Svi oni koji žele da se oblače po uzoru na svoje omiljene ličnosti, sada će moći da kupuju garderobu iz virtuelnih ormana zvezda.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Mlađi brat Lindzi Lohan trenutno radi na aplikaciji Vigme, putem koje će fanovi moći da kupuju istu garderobu koju nose njihove omiljene poznate ličnosti.

Majkl Lohan objašnjava da, "kada Lindzi kupi nešto, ta 'krpica' se odmah pojavljuje u njenom virtuelnom ormanu. Ljudi mogu da vide šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u tom ormanu nalazi i ukoliko neko kupi tu garderobu, novac odlazi u Lindzin džep", objasnio je on.

"To je način da trendseteri zarade na svom uticaju", dodao je Majkl.

Poznate ličnosti koje odluče da učestvuju u tome, odnosno da imaju svoje virtuelne ormane, mogu, po svojoj želi, da zarađeni novac daju u dobrotvorne svrhe.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.