Krkobabić smanjuje broj direktora u Poštama

Izvor: Radio 021, 06.Maj.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić smanjuje broj direktora u Poštama

Uprava PTT sa Milanom Krkobabićem na čelu, sprovodi interni konkurs na kojem će 1. jula izabrati 32 direktora, umesto dosadašnjih 100.

Kako piše "Kurir", Krkobabić se na ovaj potez odlučio radi racionalnijeg poslovanja i većih ušteda, a ko će biti izabran na 32 mesta direktora u ovom javnom preduzeću, odlučuje komisija sastavljena od predstavnika sindikata i zaposlenih. Ovu informaciju potvrdili su i u "Poštama Srbije" gde ističu da je u toku izrada tržišno orijentisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sistematizacije poslova.

"Radom najstručnijih kadrova u "Pošti" i bez ikakvih dodatnih troškova, uz saglasnost poslovodstva i podršku sindikata, napravljena je nova funkcionalna organizacija koja podrazumeva smanjenje broja direktora sa oko 100 na svega 32. Cilj je da se fokus stavi na nove usluge i nov način prodaje usluga, kao i da se da prednost tehnologiji u odnosu na poslove podrške", kažu u PTT i najavljuju smanjenje broja i ostalih rukovodioca.

Nova 32 direktora sešće u svoje fotelje 1. jula, a iz PTT-a ističu da će "prvi put u istoriji poslovodstvo biti izabrano nakon internog poziva koji će omogućiti najširem krugu zaposlenih sa najmanje tri godine radnog iskustva da se prijave".

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

ŠTEDNJA: Milan Krkobabić počistio 68 direktora

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015

PTT sprovodi interni konkurs na kojem će 1. jula izabrati 32 direktora, umesto sadašnjih 100..BEOGRAD - Rukovodstvo „Pošte Srbije“ s Milanom Krkobabićem na čelu odlučilo je da „skreše“ broj direktora u tom javnom preduzeću sa 100 na svega 32, saznaje Kurir...- Direktor Krkobabić je odlučio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.