Krivična prijava zbog ubijanja i zlostavljanja životinja

Izvor: Večernje novosti, 24.Avg.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog ubijanja i zlostavljanja životinja

Policija u Pančevu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, protiv 68-godišnjeg muškarca iz tog grada, zbog sumnje da je ubijao i zlostavljao životinja Policija u Pančevu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, protiv 68-godišnjeg muškarca iz tog grada, zbog sumnje da je ubijao i zlostavljao životinja.Kako se navodi u saopštenju policije, on se tereti da je 18. avgusta na području Pančeva zlostavljao pet pasa i naneo im povrede, a potom ih je ostavio pored kontejnera. Povređeni psi zbrinuti su u Javno komunalnom preduzeću "Higijena Pančevo", a jedan je uspavan zbog povreda, stoji u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik osudio zlostavljanje životinja

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Avg.2016, 12:30

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov najoštrije je osudio brutalan čin zlostavljanja pet pasa koji se dogodio na teritoriji grada Pančeva 18. avgusta...On je pozdravio brzu akciju pančevačke policije, koja je najavila podnošenje krivične prijave protiv lica za koje se sumnja da je počinilac krivičnog...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.