Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krišto: Ne mogu me zastrašiti dok imam podršku svog naroda

SARAJEVO - Borjana Krišto, zamjenica predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, rekla je danas da je fizički napad na nju izvršila osoba potaknuta lažnim optužbama objavljenim u štampanim i na internet portalima.

U saopštenju iz kancelarije Borjane Krišto navedeno je da je ta osoba svoju frustraciju, nezadovoljstvo pa čak i mržnju kanalizovala na ovaj način jer je i sam ranije učestvovao u negativističkim natpisima po raznim portalima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
"Vjerovatno je uvidio da pisanja, optužbe, laži i uvrede javnih osoba donose popularnost bez odgovornosti za izgovorenu riječ pa je odlučio da može dijeliti pravdu po svom nahođenju i prema svojoj istini", smatra Krišto.

Iako je i ona, kao i mnogi drugi ljudi u ovakvoj BiH frustrirani i nezadovoljni mnogim stvarima i pojavama u društvu, ipak kaže da se čini sve kako bi se djelovalo na pozitivan i konstruktivan način u pravcu rješavanja svih problema.

"Neslaganje, različiti pogledi i mišljenja na daju nikome za pravo ugrožavanje bilo čije sigurnosti fizičkim obračunom. U cijeloj ovoj priči jedina je istina da na poziciji koju trenutno obnašam nemam nikakva sredstva koja bih mogla bilo kome dodijeliti pa tako i navedenoj udruzi", pojasnila je.

Tokom obavljanja javnih funkcija, istakla je Krišto u saopštenju, bila je izložena napadima i obmanama pojedinih medija koji imaju slobodu da kleveću i podmeću kome žele, a rijetko odgovaraju za izgovorenu i napisanu neistinu.

Izrazila je uvjerenje da ovaj put neće biti tako te da će sudski epilog cijele ove priče pokazati pokvarenost nalogodavca i izvršitelja ove medijske hajke.

"Svima onima koji smatraju da na ovakav surov, nasilnički i neljudski način planiraju zastrašiti me i spriječiti u političkom djelovanju poručujem da se to neće dogoditi sve dok imam podršku svog naroda", kazala je Krišto u saopštenju koje je stiglo iz njene kancelarije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.