Kristina Bekvalac  priprema prvu kolekciju venčanica

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Bekvalac priprema prvu kolekciju venčanica

Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u organizaciji magazina Reci Da.

Publika će imati priliku da vidi najnovije svetske trendove za predstojeću sezonu venčanja, kombinovane sa našom kulturom i tradicijom.

Sestra poznate pevačice i modna dizajnerka Kristina Bekvalac, predstaviće premijerno svoju prvu kolekciju venčanica “Different Bride”.

“Ja mladu vidim drugačiju i van uobičajenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << klišea, pa su i venčane haljine koje će se naći u toj kolekciji potpuno različite od onoga na šta su ljudi uglavnom navikli”, kaže kreatorka.

Tokom dva izložbena dana, svoje kreacije predstaviće i mladi dizajneri Predrag Đuknić, Tijana Todorović, Mirjana Vujičić i drugi. Svoje usluge ponudiće i modne kuće, aranžeri, dekorateri, zlatari, poslastičari, cvećari i prostori za venčanje.

Beogradski sajam mode ponudiće i zanimljiv propratni program, uz zabavu i druženje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.