Kris Martin: Anđelina mi je pretila nožem

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Martin: "Anđelina mi je pretila nožem"

Poznati pevač benda "Koldplej" Kris Martin otkrio je kako je izgledala njegova saradnja sa Anđelinom Džoli na njenom novom filmu "Unbroken".

Glumac je odlučio da ispriča kako ga je slavna glumica i rediteljka "kidnapovala" i naterala da radi na njenom novom projektu za koji je napisao pesmu "Miracles".

"Dobio sam poruku od Anđeline u kojoj je pisalo: "Naći ćemo se na tajnoj lokaciji. Imaćeš povez preko očiju i pokupiće te sedam bivših marinaca", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << on i dodao  da su me kindapovali, udarili u glavu i poprskali suzavcem.

Kada se probudio, video je da je u nekoj kancelariji gde je Bred Pit radio sklekove, dok je Anđelina Džoli sedela s krunom na glavi.

"Bio je tu i tip koji je držao nož na mom vratu, a ona rekla: 'Napiši mi pesmu, ili...', A Bred je rekao: 'Uradi to što je ona rekla'".

Naravno, drugi deo priče Kris je sam izmislio i pokazao koliko ima bujnu maštu, a pesma "Miracles" će najverovatnije postati jedan od kandidata za Oskara za najbolju originalnu pesmu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.