Kranjčar zasenio Krauča

Izvor: Mondo, 20.Sep.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kranjčar zasenio Krauča

Hrvat sjajnim golom iz slobodnog udarca u 88. minutu doneo remi Kvins Park Rendžersu protiv Stouka - 2:2.

Foto: AP/Rui Vieira

U prvom meču petog kola Premijer lige nije bilo pobednika. U Londonu, na stadionu "Loftus Roud", Kvins Park Rendžers i Stouk odigrali su 2:2.

Gosti su bili nadomak pobede, ali ih je rastužio Niko Kranjčar, koji je u 88. minutu postigao lep pogodak iz slobodnog udarca.

Do tog trenutka, u centru pažnje bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je visoki napadač crveno-belih Piter Krauč.

Nekadašnji centarfor Liverpula, Totenhema i još nekoliko engleskih klubova, odigrao je odličan meč. Prvo je u 11. minutu nadskočio Rija Ferdinanda (doduše, možda uz faul, odnosno odgurivanje iskusnog štopera) i glavom spustio loptu na nogu Mami Biram Dijufu, koji je lako matirao Roberta Grina za 1:0.

U finišu prvog poluvremena, u 42. minutu, Krauč je bio strelac, ali u pogrešan gol. Posle centaršuta iz kornera i udarca glavom Stivena Kalkera, Krauč je skrenuo loptu u mrežu svog gola. Zanimljivo, ovaj pogodak je zvanično pripisan igraču domaćih, a ne kao autogol.

Za nespretnu reakciju Piter Krauč se iskupio u 51. minutu, kada je "zakucao" loptu u mrežu posle centaršuta odličnog Viktora Mozesa.

Sve to, ipak, nije bilo dovoljno za pobedu Stouka, koja možda i ne bi bila potpuno zaslužena jer su obe ekipe igrale otvoreno i imale po nekoliko dobrih šansi...

Kranjčar je golom iz "slobodnjaka" doneo četvrti bod Kvins Park Rendžersu, dok je Stouk u prvih pet kola sakupio pet bodova.

REZULTATI 5. KOLA:

Kvins Park Rendžers – Stouk 2:2 (1:1)

/Kalker 42, Kranjčar 88 – Dijuf 11, Krauč 51/

Aston Vila – Arsenal (16.00)

Barnli – Sanderlend

Njukas – Hal

Svonsi – Sautempton

Vest Hem – Liverpul (18.30)

Nedelja:

Lester – Mančester junajted (14.30)

Totenhem – Vest Bromvič Albion

Everton – Kristal Palas (17.00)

Mančester siti – Čelsi (17.00)

TABELA: Čelsi 12, Aston Vila 10, Svonsi 9, Sautempton 7, Mančester siti 7, Totenhem 7, Arsenal 6, Liverpul 6, Mančester junajted 5, Hal 5, Everton 5, Lester 5, Stouk (+1) 5, Vest Hem 4, KPR (+1) 4, Sanderlend 3, Kristal Palas 2, Barnli 2, VBA 2, Njukasl 2.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.