Kraljevo: Zaplenjeno 30 kg skanka

Izvor: B92, 16.Apr.2014, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Zaplenjeno 30 kg skanka

Kraljevo -- Kraljevačka policija je danas u dve odvojene akcije pronašla i zaplenila više od 31,5 kilograma „skanka.

Droga je pronađena u putničkim vozilima, koja su saobraćala na putu Rašška - Kraljevo, i to u Bogutovcu i Konarevu kod Kraljeva, saopštila je danas PU Kraljevo.

Zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su i po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u Kraljevu, zadržani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 48 sati dvojica crnogorskih i dva srpska državljanina I.R. (34) iz Bijelog Polja, V.B. (37) iz Podgorice, N.V. (31) iz Rudnice kod Raške i A.V. (26) iz Beograda.

U prvom slučaju, pripadnici kraljevačke saobraćajne policije su u Bogutovcu, oko podneva, prilikom kontrole "folksvagen pasata", crnogorskih registarskih oznaka, kojim je upravljao I.R. sa suvozačem V.B., u saradnji sa pripadnicima Uprave carina - Carinarnica Kraljevo, u gepeku pronašli 25 paketa sa više od 26,5 kilograma "skanka".

U drugom slučaju, pripadnici policije su u Konarevu, prilikom kontrole "fiat brava", raščanske registracije, kojim je upravljao N.V. sa suvozačem A.V., na zadnjem i ispod sedišta suvozača, pronašli pet paketa sa više od pet kilograma "skanka".

Sumnja se da je pronađena droga, u prvom slučaju nabavljena na području Crne Gore, a u drugom na području Kosova i Metohije.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužiocu u Kraljevu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVE AKCIJE POLICIJE: U Kraljevu zaplenjeno 30 kilograma skanka!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014, 00:28

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca u Kraljevu, zadržani do 48 sati dvojica crnogorskih i dva srpska državljanina I.R. (34) iz Bijelog Polja, V.B. (37) iz Podgorice, N.V. (31) iz Rudnice kod Raške i A.V. (26) iz Beograda..KRALJEVO - Kraljevačka policija je u dve odvojene akcije pronašla i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.