Kraljevčani protestovali u ime svih obespravljenih

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevčani protestovali u ime "svih obespravljenih"

Stotinak Kraljevčana, okupljenih oko grupe građana "Lokalni front", večeras je ispred zgrade gradske uprave u Kraljevu protestovalo protiv vlasti na svim nivoima u Srbiji.

Oni su se okupili na Trgu Jovana Sarića i protestovali zviždeći u pištaljke i noseći transprente.

Predstavnik "Lokalnog fronta", Predrag Voštinić kazao je da je protest organizovan u ime svih obespravljenih građana, koji nemaju gde da izraze svoje nezadovoljstvo, jer je država "ukinula medije".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Mi protestujemo jer nema vlasti, ne postoji ni jedna institucija, što se sve svelo na jednog čoveka i protestujemo jer nemamo nijedan oblik ostvarivanja bilo kojeg civilnog ili građanskog prava. Nema nijednog slobodanog čoveka u nekoj instituciji koji bi mogao da nam se pridruži", kazao je Voštinić.

On je kazao da "Lokalni front" okuplja oko 1.500 građana, a da među pristalicama nema samo onih sa najvišim penzijama. "Lokalni front" je proteklih dana pozivao preko društvenih mreža sve građane koji "ne mogu i ne žele da ćute", da izađu na protest i iskažu svoje nezadovoljstvo.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.