Kraj karijere Jelka Kacina u EP?

Izvor: B92, 24.Apr.2014, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj karijere Jelka Kacina u EP?

Beograd -- Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin najverovatnije završava svoju karijeru evroposlanika, piše "Politika".

Evropski poslanik i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelko Kacin, na evropskim izborima u Sloveniji neće biti prvi na listi vladajuće partije Pozitivna Slovenija, a to znači da najverovatnije završava svoju karijeru evroposlanika, piše "Politika".

Pozitivna Slovenija je odlučila da “Kacin nije prihvatljiv“ kao prvi na listi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i mesto je ponudila poznatom slovenačkom ekonomisti Joži Mencingeru.

Partija Jelka Kacina (LDS) već nekoliko godina je vanparlamentarna i na izborima teško može da računa na mesto evroposlanika, pa je Kacin smatrao da bi mogao da bude nosilac liste Pozitivna Slovenija, koju vodi premijerka Slovenije Alenka Bratušek, navodi se u tekstu "Politike".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE PRIHVATLJIV: Kacin neće biti poslanik u EP?

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2014

Vladajuća partija "Pozitivna Slovenija" je odlučila da "Kacin nije prihvatljiv" kao prvi na listi na evropskim izborima u Sloveniji, a to znači da najverovatnije završava svoju karijeru evroposlanika

Nastavak na Telegraf.rs...

Kacin ide u političku penziju?

Izvor: Mondo, 24.Apr.2014

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin najverovatnije završava karijeru evroposlanika.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.