Kosa-govori-mnogo-toga-o-vama

Izvor: medio.rs, 31.Jul.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosa-govori-mnogo-toga-o-vama

Frizura koju često nosite otkriva osnovne karakteristike vaše ličnosti. Pronašli smo za vas frizure koje žene najčešće nose i šta one govore o njima.

Konjski rep – Žene koje nose konjski rep su jake, stabilne, vole brz i strastven seks i često preuzimaju inicijativu u vezama.

Ležerna punđa – Ove žene vole da budu u cetru pažnje. Uživaju u flertu i ne trpe da ih bilo ko sputava.

Pletenice – Žene koje nose pletenice izgledaju nežno i romantično, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << međutim, one vole da drže sve pod kontorlom i ponekad su oštre u komunikaciji

Ravna kosa – Žene sa ovom kosom su osećajne i nežne. Vrlo su energične i imaju jak karakter. Ove žene umeju da ssosećaju sa drugim ljudima.

Kratka kosa – Žene kratke kose su kreativne i suptilne. Ove žene drže do svog izgleda i važno im je šta drugi misle o njima.

Divlje kovrdžava kosa – Ove žene je teško ukrotiti. Ne vole da ih neko sputava. One su opuštene u svakoj situaciji i malo šta ih može iznenaditi i začuditi. Žena kovrdžave kose je hedonista.

Valovita kosa – Ova žena je puna samopouzdanja. Dobro je organizovana, ali nema mnogo strpljenja. Ove žene su ponosne na svoj izgled i veruju da lep izgled može da otvori sva vrata.

Česte promene frizure – Žene koje vole često da menjaju frizure ne prihvataju autoritete, buntovnice su, ali imaju stila. Ove žene uvek znaju šta žele i ne odustaju od svog cilja. Često sanjare i fantaziraju, pa to sputava njihovu ambiciju. Ove žene su krhke i osećajne, ali vešto to kriju.

Izvor: Ljepota.ba

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.