Konzul se obratio: Važna informacija za srpske turiste u Grčkoj

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzul se obratio: Važna informacija za srpske turiste u Grčkoj

Generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić usled nevremena koje je zahvatilo područje Halkidikija obišao je mesto Toroni koje je najviše pogođeno padavinama.

Kako je objavljeno na sajtu Konzulata Srbije u Grčkoj, srpski državljani su se u jutarnjim satima najviše javljali iz Toronija, gde se nalaze na letovanju.

Saopšteno je da se konzul uverio u ozbiljnost situacije, ali i u činjenicu da padavine polako prestaju, a i dalje pojedini delovi mesta nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pristupačni.

- U kontaktu sa lokalnim vlastima dobijena je informacija da se voda polako povlači i da se potpuni prestanak padavina očekuje u toku noći kada bi trebalo da se prilike normalizuju - dodaje se.

Ističe se da je od lokalnih vlasti dobijena "važna informacija" za sve koji su pretrpeli štetu na vozilima.

- Njima će u utorak izdati potvrdu o vanrednoj situaciji koja će koristiti kod naplate štete kod osiguravajućih kuća - ističe se.

Radi eventualnih daljih informacija o nastaloj situaciji svi zainteresovani, u naredna 24 sata, mogu da se obrate na telefon Generalnog konzulata RS u Solunu +30 2310 244 265.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.