Konzul: Među stradalima nema Srba, svi na sigurnom

Izvor: B92, 29.Jun.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzul: Među stradalima nema Srba, svi na sigurnom

Istanbul -- Među poginulima i povređenima u terorističkom napadu na aerodrom u Istanbulu nema srpskih državljana, rekao je konzul Zoran Marković.

On je za N1 rekao da među stradalima ima stranaca, ali i da su svi državljani Srbije koji su se nalazili na ili u blizini aerodroma na sigurnom.

Potvrdio je i da su odbojkaški reprezentativci Srbije prebačeni u jedan hotel, odakle se očekuje njihov dalji transport.

Naveo je i da je aerodrom i dalje zatvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za međunarodne letove, kao i da je za sada omogućen jedino unutrašnji saobraćaj.

U Turskoj se nalazi i juniorska teniska reprezentacija Srbije, a Marković kaže da bi iz Mersina trebalo da odu u Ankaru odakle će nastaviti putovanje ka Beogradu.

U terorističkom napadu koji se u utorak uveče dogodio na istanbuskom aerodromu "Ataturk" stradalo je 36 osoba, a oko 150 je povređeno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Među stradalima u Istanbulu nema Srba, svi na sigurnom"

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016

Među poginulima i povređenima u terorističkom napadu na aerodrom u Istanbulu nema srpskih državljana, rekao je konzul Zoran Marković...On je za N1 rekao da među stradalima ima stranaca, ali i da su svi državljani Srbije koji su se nalazili na ili u blizini aerodroma na sigurnom...- Dobra vest...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.