banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
Kategorije


Kako izgleda to?
Vaš glas
U fokusu
Regioni
Izvori
Arhiva

Korisnicki servisi

Naši sajtovi

Fan stranice

PromoKonkurs za obuku policajaca  

10.Avg.2008, 13:37, Izvor: Radio Televizija Vojvodine Konkurs za obuku policajaca

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici konkurs za stručno osposobljavanje 120 budućih policijskih službenika, a među upisanima će moći da bude najviše 30 žena.

Od kandidata se traži da su državljani Srbije, da nemaju dvojno državljanstvo, da nisu mlađi od 18 i stariji od 25 godina, kao i da imaju završenu srednju školu u četvorogodišnjem trajanju.

Kandidati ne smeju da imaju bezbednosne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smetnje za prijem u radni odnos u MUP-u, a moraju da ispunjavaju posebne uslove u pogledu zdravstvenog, psihološkog i bazično-motornog statusa, kao i drugih sposobnosti važnih za obavljanje policijskih poslova.

Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku u trajanju od 12 meseci, stiče mogućnost zaposlenja u MUP-u u svojstvu pripravnika za policijskog službenika.

Tokom obuke, za polaznike obezbeđeni su smeštaj i ishrana kao i oprema neophodna za realizaciju nastavnih sadržaja, navodi se u konkursu, objavljenom u dnevnom listu "Politika".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...   
      
Losa vest 95 Dobra vest 75

Konkurs za policijske službenike

11.Avg.2008, 05:37, Izvor: Kurir

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici konkurs za stručno osposobljavanje 120 budućih policijskih službenika, a među upisanima će moći da bude najviše 30 žena. Od kandidata se traži da su državljani Srbije, da nemaju...

Nastavak na Kurir... Losa vest 54 Dobra vest 44

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva ovog sajta, već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite kako bi uklonili sporni sadržaj.