Konačno: Pravi Messenger i za Windows 10 Mobile!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Pravi Messenger i za Windows 10 Mobile!

Pogledajte kako izgleda najnovija Messenger aplikacija za Windows 10 telefone.

Microsoft je zajedno sa Facebook kompanijom pre nekoliko nedelja najavio novu Facebook aplikaciju za Windows 10, Windows 10 Mobile i Messenger za Windows 10 operativni sistem, koji su dobili odlične ocene.

Messenger za Windows 10 Mobile konačno je stigao 30. juna i identičan je onome za računare (i Facebook i Messenger su univerzalne Windows 10 aplikacije sada).

U Galeriji fotki >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pogledajte šta je sve od opcija konačno dostupno u novom Messenger klijentu, a mi napominjemo da je "oživela" i pločica za početni ekran, koja prikazuje poslednje poruke i slike pošiljaoca, ali i da pozivi još uvek nisu dostupni, ali će stići i oni s narednim ažuriranjima.

Evo šta već imaju Android Messenger korisnici!

Kako vam se sviđa Messenger aplikacija za Windows 10 Mobile?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.