Komunalna policija ponovo najavila OBRAČUN SA DIVLJIM TAKSISTIMA

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalna policija ponovo najavila OBRAČUN SA DIVLJIM TAKSISTIMA

Zbog mnogobrojnih žalbi na nasrtljive aerodromske taksiste, Komunalna policija je otpočela akciju "Stop nelegalnom taksi prevozniku" na aerodromu "Nikola Tesla", kako bi u budućnosti zaštitila naše sugrađane, ali i turiste.

Sprovođenje ove akcije će trajati koliko god bude bilo potrebno da se iskorene divlji taksisti, prevashodno na aerodromu, ali i drugim gradskim lokacijama.

Poznato je da su mnogi sugrađani u prošlosti doživljavali neprijatnosti zbog nelegalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taksista, a ova pojava kod stranaca stvara posebno lošu sliku o našem gradu.

Ukoliko želite pouzdan i ekonomičan taksi prevoz na aerodromu, preuzmite taksi potvrdu sa nazivom željene destinacije i cenom koja joj odgovara. Potvrde se nalaze na info-pultu, u neposrednoj blizini izlaza iz aerodromske zgrade.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.