Komunalci ga legitimisali, čovek preminuo

Izvor: B92, 29.Jun.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci ga legitimisali, čovek preminuo

Beograd -- Jedan nelegalni prodavac na Vidikovačkoj pijaci preminuo je kada su pripadnici komunalne policije pokušali da ga legitimišu.

Komunalna policija Beograda izrazila je žaljenje zbog toga.

"Tom prilikom je jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo pozlilo, nakon čega je pozvana Hitna pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno. Prethodno su pripadnici Komunalne policije zatražili asistenciju policije, jer je pomenuto lice odbilo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << legitimiše", navodi se u saopštenju.

Komunalna policije dodala je da u svom postupanju nije prekoračila mere iz svoje nadležnosti, ali da ipak izražava duboko žaljenje zbog tog slučaja i upućuje saučešće porodici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prodavac preminuo kad su komunalci pokušali da ga legitimišu

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016

Prodavac na Vidikovačkoj pijaci preminuo je danas tokom rasprave sa komunalnim policajcima koji u pokušali da ga legitimišu..."Tom prilikom je jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo pozlilo, nakon čega je pozvana Hitna pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno. Prethodno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.