Komšić: Srpski ministri glume opasne jastrebove

Izvor: Mondo, 30.Jul.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić: Srpski ministri glume opasne jastrebove

Predsednik Demokratskog fronta i bivši član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je da Bakir Izetbegović nije uradio bilo šta što bi moglo remetiti odnose BiH i Srbije

Foto: tanjug/ sava radovanovic/ bk

On je ocenio da je "sasvim je druga stvar što Aleksandar Vulin, ali i pojedini ministri koriste svaku priliku ma kako besmislena bila, da glume opasne jastrebe".

Komšić smatra da Bakir Izetbegović nije uradio ništa loše i da nije bilo razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za reakcije u Srbiji nakon njegovih izjava datih u petak.Izetbegović je u petak tokom posete Novom Pazaru taj grad uporedio Banjaluku, što je izazvalo brojne reakcije političara u Srbiji.

Komšić kaže da u takvim izjavama nije bilo elemenata za bilo kakvo narušavanje odnosa dve države.

"Mislim da Bakir Izetbegović nije uradio ništa loše niti je uradio bilo šta što bi moglo remetiti odnose dve zemlje.

Sasvim je druga stvar što Aleksandar Vulin, ali i pojedini ministri koriste svaku priliku ma kako besmislena bila, da glume opasne jastrebe'', rekao je Komšić N1.

Ministar pravde Srbije Nikola Selaković izjavio je ranije danas da između Raške oblasti i Republike Srpske nema, niti je bilo, niti će ikada biti znaka jednakosti, kao i da Srbija neće trpeti provokacije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.